HockeyNews
PLUS
Linköping HC
Johan Johnsson

Uppgifter: SHL-laget värvar från Oskarshamn

Under dagen gick Oskarshamn ut på sin [hemsida](https://www.ikoskarshamn.se/article/2wxascc-2egc1/view) med att Johan Johnsson inte förlänger med klubben. Nu är han enligt uppgifter till [Expressen](https://www.expressen.se/sport/hockey/shl/johan-johnsson-klar-for-ny-shl-klubb-efter-uttaget-med-oskarshamn-/) klar för en ny klubb.

22 april 2024
Leon Bristedt

SHL-intresse för Bristedt: ”Två lag jag pratat med”

Leon Bristedt har lämnat Davos och spekulationerna om en återkomst har tagit fart. Nu bekräftar forwarden att han för diskussioner med två SHL-klubbar. – Jag håller alla dörrar öppna, säger han till Corren.

22 april 2024
Eskild Bakke Olsen

LHC värvar poängkung – som lånas ut till HA

BIK Karlskogas Eskild Bakke Olsen toppar poängligan i det allsvenska slutspelet. Nu värvas han av Linköping, men lånas ut för spel – i Hockeyallsvenskan.

19 april 2024
Rasmus Rissanen

Avslöjar: Rissanen nära Linköping

Rasmus Rissanen såg länge ut att flytta hem till Finland – men nu har det svängt. Enligt uppgifter till Hockeynews är den defensive backen i stället nära spel i Linköping. – Då får du nog ringa Tony Mårtensson och se om han håller på med ett eget bygge, säger Linköpings sportchef Peter Jakobsson.

19 april 2024
Vilmos

Klart: Där spelar Vilmos Galló nästa säsong

Galló har totalt spelat fem säsonger i Linköpings A-lag. Nu blir det spel i finska ligan till nästa säsong.

19 april 2024
Junland

Backen lägger av efter 459 matcher i Linköping

Jonas Junlands avtal går ut den sista april. Då väljer backen att lägga skridskorna på hyllan, meddelar Linköping på sin [hemsida](https://www.lhc.eu/article/8syasc3-30c01/view).

17 april 2024
John Nyberg

HV71 värvar back från Linköping

John Nyberg lämnar Linköping för spel HV71. – Han drar sig inte för att använda sin storlek och är gärna aktiv i det fysiska spelet, säger sportchefen Kent Norberg.

16 april 2024