HockeyNews
PLUS
Mora IK
(21471) Alexandre Lavoie

Avslöjar: Öste in poäng i HA – klar för ny klubb

Minns ni Alexandre Lavoie? Nu har poängmaskinen gjort klart med ny klubb i utlandet, enligt uppgifter till Hockeynews.

20 april 2024
Gustav Salmi Lilja

Klart: Mora tar in forward från Västervik

Det handlar om Gustav Salmi Lilja som ansluter till Mora, meddelar klubben på sin [hemsida](https://www.moraik.se/article/yldasc2-33ni1/view).

17 april 2024
Mora

Miljonregn över Mora – efter målvaktens häftiga resa

Från finska andraligan till NHL-kontrakt på ett år. Waltteri Ignatjews häftiga resa ger Mora miljontillskott i kassan. – Det är klart att ekonomiavdelningen blir glad, säger Mora IK:s sportchef Andreas Hägglund till Hockeynews.

16 april 2024
Waltteri Ignatjew

Flera spelare lämnar Mora

Tio spelare kommer inte att fortsätta sina hockeykarriärer i Mora nästa säsong. Enligt Expressen kan de tappa även en elfte spelare.

16 april 2024
Noah

Succé i Mora – skriver långt avtal i SHL

Noah Steen lämnar Mora – nu fortsätter karriären i SHL-klubben Örebro. I dag presenteras han. – Noah är en spelare som har haft en otrolig utveckling under säsongen, säger Niklas Eriksson.

16 april 2024
Ignatjew

Uppgifter: Gjorde succé i Mora – skriver NHL-kontrakt

Waltteri Ignatjew var en stor anledning bakom Moras succé den här säsongen. Nu belönas den finländske burväktaren med ett NHL-kontrakt, enligt [Ilta Sanomat](https://www.is.fi/nhl/art-2000010362123.html).

15 april 2024
Patrik Karlkvist

Poängmaskinen klar för ny klubb

Örebro har klart med sitt första nyförvärv inför säsongen 24/25. Det är Oskarshamns poängmaskin Patrik Karlkvist som har skrivit på. – Vi är så klart väldigt glada över att välkomna Patrik till oss, säger Niklas Eriksson i ett pressmeddelande.

15 april 2024