HockeyNews
PLUS
Östersunds IK
Västervik

Privatpersoner räddar allsvensk klubb

Västerviks IK är räddat. En grupp privatpersoner betalar in 900 000 till kronofogden.

21 mars 2024
PP

Backlund: Sömnpillret i Vida Arena

Slutspelsformen börjar infinna sig även hos undertecknad. Måndagens NHL-trippel med blågult stödhjul satt som en smäck. Med medvind i seglet riktar jag blicken mot startskottet för SHL-kvartsfinalerna. Växjö får svårt att tränga igenom Luleås defensiv medan Färjestad har desto bättre chanser mot Rögle. I Jämtland drar Östersund nytta av Juel-effekten. Haka på!

21 mars 2024
Tim Juel

Östersunds drag – plockar in SHL-målvakten

Östersund agerar mitt under det negativa kvalet mot Västervik och väljer att plocka hem dubbelregistrerade SHL-målvakten Tim Juel. Nu är 29-åringen på plats i Östersund och redo att hjälpa till.

19 mars 2024
Bakslaget för SSK om Videll

Vidells hemliga svar om statusen – jättebudet

Linus Videll tränade under söndagen i gul tröja, för första gången efter fotskadan. Efteråt svarade han i lokaltidningen på frågor om sin status i slutspelet till veckan – och spekulationerna om framtiden.

17 mars 2024
Västervik

Beskedet: Så långa blir straffen för trion

Nu har domen kommit kring de tre spelare i Västervik som anmäldes efter gårdagens match.

17 mars 2024
Västervik

Bakslag för Västervik – tre spelare anmälda

Västervik tog ledningen i matchserien mot Östersund. Men tre spelare har blivit anmälda till diciplinnämnden och riskerar att stängas av inför den fjärde matchen mellan lagen.

17 mars 2024
Västervik

Västerviks målkross – trots två matchstraff

Östersund gästade Västervik under kvällen. Inför stod det 1-1 i matcher. Efter två matchstraff skulle Västervik lyckas ta en säker vinst.

16 mars 2024