HockeyNews
PLUS
Brynäs IF
Brynäs

GENOMGÅNG: Så kan Brynäs se ut 24/25

Brynäs vann med 4-0 i matcher mot Djurgården och är klara för SHL. Hockeynews reporter Mattias Persson tittar närmare på lagbygget och hur det kan komma att se ut nästa säsong. ► Fler hemvändare på gång ► Stjärnforwarden blir kvar ► Drömnamnen ► Så kan laget se ut – femma för femma

23 april 2024
Brynäs DIF

Klart: Brynäs spelar i SHL 2024/25

Nu är det klart. Brynäs spelar i SHL säsongen 2024/25 efter imponerade 4–0 i matcher i finalserien mot Djurgården.

23 april 2024
Jacob Blomqvist

Brynäs ska slå in matchbollen – här är laget

Brynäs har skaffat sig en 3–0-ledning i finalserien mot Djurgården. På tisdagskvällen har Gävles hockeystolthet chansen att bli ett SHL-lag igen. Så här formeras laget.

23 april 2024
David Blomgren

Därför tror Blomgren på en vändning för DIF

David Blomgren sköt Djurgården till allsvensk final. Och trots ett till synes hopplöst läge mot Brynäs tror han på en vändning från 0–3 i matcher. – Det är en tuff utmaning men det ska bli kul att ta oss an den, säger Blomgren till Hockeynews.

23 april 2024
Brodin Eklund

Holmqvist om tuffa beskedet till Brodin

Djurgården är tvingat att vinna hemma mot Brynäs annars är säsongen över. Vid underläge 0–2 i matcher fattade Djurgårdstränaren Michael Holmqvist ett obekvämt beslut och petade Daniel Brodin från powerplay och gav 17-årige Victor Eklund chansen.

23 april 2024
Wiktor Nilsson

Tänker be Bertilsson om ursäkt för smällen

Djurgårdens Wiktor Nilsson fick matchstraff efter tolv sekunder efter att ha tacklat Brynäs-backen Simon Bertilsson i huvudet. Första bad han lagkamraterna om ursäkt. Och idag väntar nästa förlåt.

22 april 2024
Simon Bertilsson

Bertilssons ord efter tacklingen i huvudet

Simon Bertilsson åkte på en huvudtackling efter tolv sekunder och föll till isen på Hovet. Djurgårdsforwarden Wiktor Nilsson fick matchstraff. – Det spelar väl ingen roll vad jag tycker, säger Bertilsson till Hockeynews om smällen.

22 april 2024