HockeyNews
PLUS

Tvingas lämna FBK – trots ett år kvar på kontraktet

Pelle Prestberg
Bildbyrån

Publicerad: 26 april 2024

FacebookXWhatsApp

Färjestads tränarstab kommer inte att se likadan ut till nästa säsong.

Tomas Mitell har sedan han klev in som huvudtränare i Färjestad, haft de assisterande tränarna Thomas "Totto" Rhodin och Pelle Prestberg vid sin sida. På målvaktssidan har även tränaren Maciej ”Masken” Szwoch funnits.

Till nästa säsong väljer man att göra en förändring och Pelle Prestberg kommer inte att bli kvar som assisterande tränare.

– Pelle har varit både en väldigt uppskattad tränare och spelare i den här föreningen under lång tid, så det är ett extremt tufft beslut att ta. Men efter att ha utvärderat säsongen grundligt så kände vi att vi behöver få in lite nya idéer och ändra dynamiken i vårt coachteam. Vi behöver hitta nya vägar och arbetssätt för att maximera vårt material och kommer nu söka efter ett komplement till kvarvarande tränare. Vi vill också tacka Pelle för alla år på olika positioner i föreningen och önska lycka till framöver, säger Rickard Wallin till klubbens hemsida.

Prestberg hade kontrakt med Karlstadklubben även över säsongen 2024/25, precis som Tomas Mitell, Thomas ”Totto” Rhodin och Maciej ”Masken” Szwoch har.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)