HockeyNews
PLUS

Timrå värvar allsvenskt: "Ta stora steg"

Anton Lundmark
Foto: Jonas Ljungdahl/Bildbyrån

Publicerad: 30 mars 2024

FacebookXWhatsApp

Timrå bjuder på en påskvärvning.
Medelpadingarna hämtar in en poängstark forward från Hockeyallsvenskan.

Det är högerskytten Anton Lundmark som har skrivit på ett tvåårskontrakt med Timrå.
Den snart 23-årige västgöten är fostrad i Grästorp och Leksand. Han gjorde 23 poäng (7 + 16) i Tingsryd den senaste säsongen.

"Klar roll i vårt lagbygge"

– Jag är oerhört glad att presentera Anton Lundmark till vårt lagbygge. Vi får in ännu en spelare med en klar roll i vårt lagbygge, hans egenskaper som hårt jobbande storväxt, snabb, högerskytt kommer att vara värdefullt. Antons profil passar väl in också i att han har stor utvecklingspotential och kan ta stora steg i rätt omgivning kommande säsonger, säger Timrås sportchef Kimmo Kapanen till klubbens hemsida.

Anton Lundmark har tagit en lång väg till SHL via juniorspel i Leksand och därefter spel i division 1-klubbar som Borlänge och Skövde.

Varit på sommarläger i Timrå

– Det känns oerhört bra att komma till Timrå IK där det finns en bra plan och allt jag hört om föreningen är väldigt bra, dessutom minns jag ett roligt sommarläger jag var med på i Timrå som liten så det blir extra kul att komma tillbaka. I laget vill jag kunna bidra med en hög energi och driv då mina största styrkor sitter i skridskoåkningen, säger Lundmark i en kommentar.
ANNONS: Se alla matcher i TV4 PLAY för 399 kr/mån – spara 900 kronor

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!