HockeyNews
PLUS

Rosseli Olsen kan ha spelat sin sista match

Mats Rosseli Olsen
Bildbyrån

Publicerad: 9 maj 2024

FacebookXWhatsApp

Mats Rosseli Olsens kontrakt med Frölunda löpte ut efter säsongen och det är inte tal på något nytt. Han mår fortfarande dåligt efter hjärnskakningen.

Den norske publikfavoriten Mats Rosseli Olsen drabbades av en hjärnskakning för över ett år sedan och har inte spelat med Frölunda sedan dess.

Kontraktet löpte ut efter säsongen och framtiden för Rosseli Olsen är oklar.

– Det är inte så mycket att fundera över så länge jag inte mår bättre än jag gör. Det är svårt att komma fram till något om man inte har ett val, mitt val just nu är att vänta och hoppas på att bli bra. Det är inte mer än så, säger Rosseli Olsen till GP.

Läget för 33-åringen har stått stilla ett tag. Han berättade för GP tidigare i år att han inte kunde gå på Frölundas matcher eller på restaurang och det är oförändrat.

Kolla läget i sommar

Sportchefen Fredrik Sjöström och Rosseli Olsen har inte haft något möte efter det att säsongen tog slut. Men de ska träffas under sommaren för att kolla av läget.

– Det här är inte någon vanlig situation och för oss är det viktigaste att han ska må bra, det är nummer ett för oss. Inget annat. Det är egentligen både första och andra punkten. Sen har vi inga andra punkter på listan just nu och därför blir det ett diffust svar. Vi ska se vad han säger och hur han mår, säger Sjöström till tidningen.

Mår inte bra

Rosseli Olsen är även han tydlig med att träffen i sommar inte kommer att vara en förhandling.

– Just nu är jag inte tillräckligt bra för att ens kunna leva ett vanligt liv och ha en vanlig vardag, säger han.

33-åringen är rädd över att han kan ha spelat sin sista hockeymatch.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!