HockeyNews
PLUS

Nylander på bänken: "Stop f-ing crying"

Artikelbild

Publicerad: 28 april 2024

FacebookXWhatsApp

Boston Bruins vann den fjärde matchen mot Toronto Maple Leafs med 3–1 och det var riktigt irriterat på bänken mellan Nylander, Marner och Matthews.
– Vi älskar varandra och pushar varandra och har högt i tak, säger Nylander till nordamerikansk media efter förlusten.

Toronto har en ordentlig uppförsbacke efter att Boston vann andra raka matchen i Toronto och har skaffat sig ett övertag med 3–1 i matcher när serien vänder tillbaka till Boston för match fem.

Toronto stod för en riktig blek insats och i den andra perioden var frustrationen på bänken tydlig mellan de två storstjärnorna Nylander, Matthews och Marner.
"Willy styles" kunde ses säga något som av många uppfattades som: "Stop f-king crying bro. This isn’t fucking junior" medans Marner kastade handskarna.

Mitch Marner har fått utstå en hel del rättfärdigad kritik genom serien – trots att han gjorde ett mål ikväll så har han varit i stort sett osynlig och har varit den spelaren i Leafs som har diskuterats flitigt i periodpauserna.

Brad Marchand gjorde återigen en stormatch och satte Bostons 3–0-mål, hans 55:e slutspelsmål för Bruins – flest slutspelsmål genom tiderna i Boston.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!