HockeyNews
PLUS

Klart: Han blir sportchef i Rögle

Hampus Sjöström
Johan Bernström/Bildbyrån

Publicerad: 2 maj 2024

FacebookXWhatsApp

Chris Abbott var sportchef i Rögle fram till den 12 december förra året, sedan behövde han lämna. Då klev Hampus Sjöström in som tillförordnad sportchef. Nu skriver Rögle på hemsidan att han blir sportchef för klubben.

Han blir sportchef från säsongen 24/25 och skriver på för tre år, till säsongen 26/27, meddelar klubben.

Följande säger Sjöström på Rögles hemsida:

– Först och främst är jag fantastiskt glad att jag får chansen att fortsätta jobba med den här klubben och det här laget. Förutsättningarna och faciliteterna här håller högsta europaklass, och stödet i närområdet ger oss möjligheten att fortsätta kunna bygga något riktigt bra under lång tid. Jag är glad och stolt över möjligheten, säger Sjöström till hemsidan.

Röges klubbdirektör Daniel Koch säger följande om Sjöstöm:

– Hampus har visat ett fantastiskt ledarskap och gjort ett jättejobb sedan han fick hoppa in i rollen i december. Han har varit trygg, drivande och gett ledarstaben och spelargruppen förutsättningar för att kunna lyckas med resan de gjort under våren. Parallellt med det arbetet har han också jobbat stenhårt med att bygga och stärka truppen ytterligare inför kommande säsong. Det ska bli väldigt spännande att följa hans fortsatta arbete, säger Koch till hemsidan.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!