HockeyNews
PLUS

Hall: "Vi släpper över momentum"

Kalmar HC
Kalmar HC
3 - 2
(0-0, 0-1, 3-1)
BIK Karlskoga
BIK Karlskoga
Dennis Hall
Fredrik Karlsson/Bildbyrån

Publicerad: 11 mars 2024

FacebookXWhatsApp

Kalmar tog under kvällen emot Karlskoga och vann till slut med 3-2. Därmed skaffade man sig en fördel i kampen om kvartsfinal.

Efter kvällens vinst med 3-2 tog Kalmar ett grepp om matchserien mot Karlskoga. Nu leder man med 1-0 i matcherserien till kvartsfinal, som totalt är tre matcher.

– Vi släpper över momentum lite till dem när de gör 1-1, så det behöver vi lära oss till match två. Men starkt att komma tillbaka här och göra uddamål av det hela. Men tyvärr räcker det inte hela vägen, säger Karlskogas tränare Dennis Hall till TV4.

Dennis Hall är nöjd med två perioder av matchen.

– Jag tycker att vi vårdar pucken på ett bra sätt och de får det jobbigt, springer bort sig och så vidare. Kan vi fortsätta med det hemma i Karlskoga så har vi stora möjligheter att vända runt det, säger tränaren till TV4.

Tim Theocharidis gjorde första målet för Kalmar under kvällen i powerplay.

– Vi jobbar på powerplay en del, och vi måste bara få puckar på mål. Det var en bra skymmning och saker sänder, säger Theocharidis till TV4 efter matchen.

Överlag tycker backen att Kalmar gjorde en bra match.

– Vi hade en bra match. Målet som de gjorde tycker jag att vi gav bort. Genom matchen tycker jag att vi spelade bra överallt, säger backen till TV4.

På onsdag spelas match nummer två.

– Vi ska ha en bra dag i morgon. Vi ska ta bussen. Vi måste förbereda oss som vi gjorde i dag och låta saker hända i en bra väg, säger Theocharidis till TV4.

ANNONS: Se alla matcher i TV4 PLAY för 399 kr/mån – spara 900 kronor

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!