New York Islanders
Högberg

Uppgifter: Högberg får legendaren som coach

Patrick Roy är en av NHL:s största målvaktslegendarer. Numera är han coach i New York Islanders, som han lyfte till slutspel. Nästa säsong ansluter en SHL-målvakt till organisationen, enligt uppgifter till Expressen.

29 april 2024
Artikelbild

Islanders nära skräll – Hurricanes svarade

New York Islanders, uträknade på förhand av de flesta, var påväg mot en seger efter 3–0 halvvägs in i matchen – men Hurricanes repade sig och kunde kvittera med bara två minuter och femton sekunder kvar av matchen som slutade 5–3 till Carolina.

23 april 2024
PP Mcdavid

Backlund: Målrikt när McDavid äntrar slutspelet

Stanley Cup-slutspelet inleddes under lördagskvällen och är alltjämt i sin linda. Fördel Boston och Carolina efter respektive inledning på hemmais, något som jag tror att bägge aktörer kan spinna vidare på under natten mot tisdag. Dessutom luktar det målkalas om öppningsaffären mellan Oilers och Kings.

22 april 2024
Artikelbild

"Freddie" storspelade – Hurricanes vann

Frederik Andersen storspelade när Carolina och Islanders var först ut i slutspelet. Islanders bjöd på oväntat hårt motstånd och var länge med i matchen som tillslut slutade 3–1 till Canes.

21 april 2024
Artikelbild

Simon Holmström avgjorde för Islanders

Simon Holmström satte sitt 15:e mål för säsongen vilket även blev Islanders sista mål i grundserien. Den betydelselösa mathen mot Pittsburgh Penguins slutade 5–4 till Islanders som härnsäst möter Carolina Hurricanes i den första slutspelsserien som drar igång på Lördag 23:00 svensk tid.

18 april 2024
Artikelbild

Zibanejad skadad – ful armbåge

Mika Zibanejad utgick skadad efter en ful armbåge från Islanders backen Adam Pelech. Rangers coach Peter Laviolette var rasande efter matchen och fräste att det var medvetet av Pelech. Islanders tog två viktiga poäng när de vann hemma med 4–2.

10 april 2024
Artikelbild

Islanders slutspelshopp lever tack vare Holmström

New York Islanders låg pyrt till hemma mot bottenlaget Chicago Blackhawks, men i tredje perioden klev Simon Holmström fram och avgjorde med sitt 2–1 mål.