HockeyNews
PLUS

Ettanlaget värvar back och forward från Hockeyallsvenskan

(14740) Enköping kollage
Bildbyrån/Montage

Publicerad: 3 augusti 2020

FacebookXWhatsApp

Allettan-kandidaten Enköping presenterade dubbla värvningar på måndagseftermiddagen.
Två spelare som har ett förflutet i klubben och som senast kommer från spel i Hockeyallsvenskan.

Presenteras av Coolbet - odds från SHL till Hockeytvåan

I samband med en presskonferens på måndagseftermiddagen presenterade Enköping dubbla värvningar. Två egna produkter som har allsvensk rutin. 

Backen Wilmer Lindblad, 21, återvänder efter en ettårig sejour i Vita Hästen. Förra säsongen blev det elva allsvenska matcher, men där Lindblad även var utlånad till just Enköping och Vimmerby i Hockeyettan. Nu blir det en återkomst till Enköping.

Vänder hem gör också 20-årige forwarden Gustav Lindberg som har spelat allsvensk hockey för både Västerås och Södertälje de senaste säsongerna. Totalt har det blivit 78 allsvenska matcher där Lindberg noterades för ett mål och fem assist på 32 allsvenska matcher för SSK i fjol.

Två unga värvningar för Enköping alltså.

Annars har fokuset runt truppbygget handlat om att få in mer rutin i laget. Spelare som egna produkten och profilen Jesper Bärgård (27 år) tillbaka i klubben. Enköping har också värvat in Köpings notoriske poänggörare Johan Eek (28 år), som även han har spelat i Enköping tidigare.

Andra värvningar som sticker ut är backen Adam Rachidi (28) från Visby/Roma och Jesper Cederberg (24) som senast kommer en säsong i Huddinge där han stod för finfina 30 poäng (11+19) på 40 matcher. 

Enköping ska ha in en center till innan man stänger igen truppbygget.


***

Intressant?! Värd en kokt med bröd – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)