HockeyNews
PLUS
Skellefteå AIK
Kommande matcher
Idag 19:30
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
Rögle BK
Rögle BK
Se alla matcher
Skellefteå

Uppgifter: Laget stördes under natten

Under lördagen fortsätter finalserien mellan Rögle och Skellefteå. Matchen spelas i Ängelholm. Då stördes Skellefteås spelare och ledare under natten till lördagen, rapporterar [Sportbladet](https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/73lpP3/skelleftea-vacktes-pa-hotellet-av-fyrverkerier-infor-finalen-mot-rogle?utm_source=iosapp&utm_medium=share).

27 april 2024
Rickard Hugg

Slår tillbaka mot uppgifterna: ”Inte varit något snack”

Det spekulerades i att säsongen var över och att han skulle opereras. Men när Skellefteå kopplade greppet om finalserien var Rickard Hugg oväntat tillbaka. – Det är lätt att en sån liten grej blir stor i media, säger Rickard Hugg tillbakavisande.

26 april 2024
Dennis/Petter

Slet sönder Everbergs tröja – ger sin syn på bråket

Skellefteå har kopplat grepp om finalserien och vann med 3–2 nere i Ängelholm. Efter slutsignal rök Petter Granberg och Dennis Everberg ihop – varpå Granberg slet sönder ännu en tröja. – Får man tag i nån och kan dra lite extra så gör man det, säger Petter Granberg till Hockeynews.

25 april 2024
Skellefteå

Skellefteå vann – efter galet drama

Skellefteå har återtagit ledningen i finalserien. Västerbottningarna vann i Ängelholm efter ett sent avgörande av Max Lindholm. – Skönt att vi kunde reda ut det, säger matchhjälten till TV4.

25 april 2024
(28146) Rickard Hugg

Duo tillbaka – Skellefteå gör om i kedjorna

Skellefteå saknar Jonathan Pudas och Dylan Sikura – men får tillbaka Rickard Hugg och Axel Sandin Pellikka. Robert Ohlsson väljer också att göra om i samtliga formationer.

25 april 2024
Skellefteå-skador

Stjärnorna saknades – men duo redo för spel

Stjärnorna Jonathan Pudas och Dylan Sikura kan missa resten av säsongen. Skellefteå får dock tillbaka en viktig duo inför den tredje finalen mot Rögle, rapporterar [Norran.](https://norran.se/sport/ishockey/artikel/aiks-pp-nyheter-talangen-far-chansen-och-hugg-tillbaka/jp47mx0j)

24 april 2024
Daniel Zaar

Efter tacklingen – varnar Skellefteå: ”Extremt stor skillnad”

Rögle kvitterade finalserien mot Skellefteå och vänder nu hem till Ängelholm med 1–1 i matcher. Daniel Zaar, som hamnade i fokus i rond två, varnar Skellefteå för trycket som väntar i Catena Arena. – Det kommer bli extremt stor skillnad, säger han till Hockeynews.

23 april 2024