HockeyNews
PLUS
Hockeyettan
(23619) Georg Weigelt

Uppgifter: SHL-erfaren center till Oskarshamn

Oskarshamn börjar om i Hockeyallsvenskan. Med en ny 21-årig center.

26 april 2024
Hampus sylvegård

Sylvegård: "Extrem glädje, adrenalin och lyckorus"

Det blir spel i Hockeyallsvenskan kommande säsong för Vimmeby Hockey – något många inte trodde. Nu berättar succétränaren Hampus Sylvegård om vad målet inför säsongen var, men även hur hans tränarkarriär sett ut. – Nu har man landat lite men man är fortfarande helt borta i tankarna. Det är extrem glädje, säger Sylvegård till Hockeynews.

20 april 2024
Vimmerby

Klart: Vimmerby till Hockeyallsvenskan

Vimmerby krossar Halmstad med 8-1, och vinner därmed kvalserien till Hockeyallsvenskan. Klubben tar nu steget och får spela i Hockeyallsvenskan kommande säsong.

20 april 2024
Målvakter Ettan

Förändringen inför avgörande omgången

Under lördagen avgörs det vilket lag som får spela i Hockeyallsvenskan till nästa säsong. Då blir det målvaktsförändring för Brödernas/Väsby. Halmstads förstemålvakt kom inte till spel förra omgången, och gör inte det under lördagen heller.

20 april 2024
Hockeyettan

Jättedramat i sista omgången – står mellan tre lag

De senaste tre åren har kvalserien till Hockeyallsvenskan avgjorts i stort drama i sista omgången, så varför skulle det vara annorlunda i år?

20 april 2024
Hockeyettan

Dramat i kvalserien: ”Kristianstad darrar ju”

Slutskedet i kvalserien till Hockeyallsvenskan. Senast på lördag avgörs det vilket lag som tar steget upp inför kommande säsong. – De kan bli 100% klara i kväll, säger kommentatorn Lasse Kinch till Hockeynews.

18 april 2024
PP

Backlund: Målsnålt i match sju

Det definitiva avgörandet i semifinalen mellan Skellefteå och Frölunda är kommet. Givetvis står matchen i centrum på torsdagens trippel. Jag vågar inte sia om utfallet, men spår en tät och tillknäppt affär. I Ettan hakas Väsby av från uppflyttningståget och i Schweiz biter Lausanne tillbaka. Nu kör vi!

18 april 2024