HockeyNews
PLUS
HockeyAllsvenskan
AIK målvakter

Nya målvaktsvalen – så gör AIK

Den gångna säsongen hade AIK målvakterna Tobias Normann och Antoine Bibeau som slutade etta respektive tvåa i målvaktsligan sett till räddningsprocent. Båda har lämnat och klubben har tagit in Jonathan Stålberg och Victor Brattström. Så ser AIK:s målvaktstränare Christopher Heino-Lindberg på de nya målvakterna och kring vem som anses vara förstamålvakt till en början. Men även hur de nya målvakterna ska få samma succé som de tidigare två haft. — Inte etta skulle jag inte säga. Men han kommer kanske få lite mer förtroende i starten är väl tanken, säger Heino-Lindberg till Hockeynews.

Igår 10:26
Richard Gynge

Richard Gynges ord om framtiden — och hobbyn

Richard Gynge slutförde nyligen sin andra säsong i AIK sedan comebacken från Växjö. Just nu har forwarden inget kontrakt. För Hockeynews berättar han om nye tränaren Markus Åkerblom, läget inför nästa säsong och den som varit. – Det var en bra säsong, bra grundserie. Men det känns ju svårt att ge det ett högt betyg när vi misslyckades i slutspelet och åkte ut i kvartsfinalen, säger Richard Gynge – som också berättar om sin intressanta fritidshobby.

27 april 2024
Lidö

Klart: Mora värvar Carl Lidö

Carl Lidö är klar för Mora, meddelar klubben på sin [hemsida](https://www.moraik.se/article/rlkascj-33ni1/view).

27 april 2024
Carl Lidö

Lämnar Hockeyettan – var utlånad till DIF

Carl Lidö har tillhört Tyresö/Hanviken denna säsongen. Nu lämnar han, meddelar [klubben](https://www.facebook.com/photo/?fbid=955382223263616&set=a.745271227608051).

27 april 2024
Alex Ciernik

Klart: Nybro värvar talang

Alex Ciernik spelade senaste säsongen i Västervik. Nu är han klar för Nybro meddelar klubben på [hemsidan](https://www.nybrovikings.com/article/sv9ascj-38k4d/view).

27 april 2024
Michael Holmqvist Rögle

Rögles nya försök att värva DIF-tränaren

Rögle gör ett nytt försök att försöka värva Djurgårdens succétränare Michael Holmqvist, enligt uppgift till Hockeynews. SM-finalisterna ska också ha fått ett svar från Holmqvist. Här är DIF-tränaren i en intervju om dagarna efter finalförlusten och kontakten med Robert Kimby inför nästa säsong.

27 april 2024
(23619) Georg Weigelt

Uppgifter: SHL-erfaren center till Oskarshamn

Oskarshamn börjar om i Hockeyallsvenskan. Med en ny 21-årig center.

26 april 2024