Rangers kopplade greppet – mål av Zibanejad

Publicerad: 24 april 2024

Mika Zibanejad gjorde sitt första mål i slutspelet när Rangers vann med 4–3 och kopplade greppet om matchserien.

Allt går planenligt än så länge för favorit tippade New York Rangers. Washington Capitals tog ledningen i första perioden genom Connor McMichael efter bara fem minuter – tre minuter senare stod Erik Gustafsson för ett riktigt fint förarbete till Vincent Trocheck som kunde styra in 1–1.

Innan perioden var över så klev Mika Zibanejad fram i PP och skickade resolut in 2–1-pucken i bortre hörnet – hans första mål i slutspelet.

Rangers vann matchen med 4–3 efter ytterligare en assist av Zibanejad och Gustafsson. Serien vänder nu till huvudstaden med Rangers i förarsätet efter 2–0 i matcher.