HockeyNews
PLUS
Nybro Vikings IF
Kevin Karlsson

Uppgifter: Karlsson lämnar för konkurrent

Kevin Karlssons kontrakt med Djurgården går ut och han ser inte ut att bli kvar. Enligt uppgifter till Expressen lämnar han för en seriekonkurrent.

30 april 2024
Hampus Sylvegård, Nybro Vikings

Så ska Sylvegård axla rollen i Nybro

I skymundan har Hampus Sylvegård stått för en raketkarriär som tränare. Efter det historiska avancemanget med Vimmerby lämnar nu succetränaren för Nybro Vikings. I en intervju med Hockeynews berättar 27-åringen om hur allting startade, utvecklingen i Vimmerby och hur han ska tänka som assisterande tränare till rutinerade Tommy Samuelsson.

30 april 2024
Albin Udd

Värvar från Brynäs: "Potential att bli riktigt bra"

Albin Udd gjorde 14 matcher för Brynäs i Hockeyallsvenskan. Nu lämnar 19-åringen klubben för spel i Nybro. – Albin är en spelare vi följt nära och som har stor potential att bli en riktigt bra back, säger sportchefen Mikael Aro.

28 april 2024
Alex Ciernik

Klart: Nybro värvar talang

Alex Ciernik spelade senaste säsongen i Västervik. Nu är han klar för Nybro meddelar klubben på [hemsidan](https://www.nybrovikings.com/article/sv9ascj-38k4d/view).

27 april 2024
Hampus Sylvegård

Förde upp laget i HA – byter för konkurrent

Vimmerby tog klivet upp i Hockeyallsvenskan efter slutdramatik i kvalserien. Nu står det klart att tränaren Hampus Sylvegård väljer att byta klubb för en seriekonkurrent.

26 april 2024
(25813) Alexander Hellnemo Skellefteå

Uppgifter: Lämnar finallaget för HA

Tommy Samuelssons Nybro har gjort klart med en målvaktskollega till Tex Williamsson nästa säsong.

22 april 2024
Emil Forslund

Klart: Nybro värvar ännu en forward

Nybro presenterade första nyförvärvet Matt Berry under veckan. Nu värvar laget ännu en forward, meddelar klubben på sin [hemsida](https://www.nybrovikings.com/article/yivasbt-38k4d/view).

13 april 2024