Andra nollan på tre dagar – Rangers vann igen

(19124) New York Rangers

Publicerad: 16 april 2021

För två dagar sedan blev det 0–3 när New Jersey Devils tog emot New York Rangers. I natt var det dags igen, denna gången på Rangers hemmaplan. Då höll Igor Shesterkin i Rangersmålet sin andra raka nolla och laget vann med 4–0.

NHL–säsongen 2021 innebär många gånger att lagen möts flera gånger på kort tid. Detta är något som New York Rangers verkar trivas extra bra med, åtminstone när det kommer till vissa lag.

Mot New Jersey Devils vann man för två dagar sedan med 3–0, denna gången skulle matchen sluta 4–0 och ryske rookiemålvakten Igor Shesterkin höll sin andra raka nolla.

Rangers var det klart bättre laget matchen igenom och vann skotten med hela 33–16. Man fick också utdelning tidigt och hade 3–0 redan efter tolv minuter av den första perioden. Redan där var matchen avgjord.

Jacob Trouba, Ryan Lindgren och Artemi Panarin blev målskyttar och Mika Zibanejad assisterade till det första målet.

Stjärnan Artemi Panarin blev tvåmålskytt i den andra perioden och hemmalaget kontrollerade matchen helt och hållet.

Rangers har nu endast fyra poäng upp till slutspelsplats 13 matcher kvar att spela.