William Nylander klev fram när Toronto behövde honom som mest. Nu väntar en sjunde avgörande match.

Toronto saknade ånyo Auston Matthews.

Men William Nylander är tillbaka efter att själv ha missat de tre första matcherna.

Och för Toronto räckte det.

Det stod länge 0-0 innan William Nylander gav Toronto ledningen i slutet av den andra perioden. Efter att ha snirklat runt i anfallszonen hittade han in med ett dragskott från distans med en grupp spelare framför kassen.

Boston jagade kvittering i den sista perioden när Nylander fick fritt fram i en kontring.

Nylander blev den fjärde spelaren i Torontos historia att göra klubbens alla mål i en vunnen slutspelsmatch där laget riskerade att bli utslaget.