HockeyNews
PLUS

Markström skadad: ”Hoppades det inte skulle vara så illa”

(12814) Jacob Markström
Bildbyrån

Publicerad: 25 februari 2020

FacebookXWhatsApp

Vancouver drabbades under måndagen av det tuffa beskedet att målvakten Jacob Markström blir borta de kommande veckorna, mitt under pågående slutspelsjakt.
– Vi vet inte riktigt hur länge det blir, säger klubbens general manager Jim Benning till tidningen The Province.

Enligt den nuvarande prognosen ser Markström ut att missa mellan tre och fyra veckor efter att magnetröntgen visat en knäskada. Enligt Benning ska skadan ha uppstått i samband med lördagens match mot Boston, men inte som på grund av någon särskilt spelsekvens.

Med lite drygt en månad kvar till slutspel och ett tajt läge i Pacific Division kände sig lagledningen tvungna att byta till sig Louis Domingue från New Jersey för att säkra upp på målvaktssidan innan transferfönstret hann stänga på måndagen.

– Du vaknar upp varje dag och vet att det kommer vara någonting du måste lista ut, och när det här hände häromnatten hoppades vi att det inte skulle vara så illa som det visade sig vara. Vi får en mer exakt tidsuppfattning på onsdag, men vi visste att det fanns där och vi försökte göra vårt bästa för att täcka upp för oss själva, säger Benning.

Vancouver ligger för närvarande på en tredjeplats i Pacific med 21 matcher kvar att spela.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)