Rutinerade right-backen förstärker Allettan-laget


17 januari

Inledningen av Allettan har inte varit någon klang- och jubelföreställning för Piteå, men nu får laget i alla fall något att glädja sig åt. Backen Olof Lundberg är klar för resten av säsongen.
– Han spelar till helgen, säger klubbens sportchef Jonatan Glader till HockeyNews.se.


Annons

Presenteras av Coolbet - odds från SHL till Hockeytvåan 

Piteå har haft det jobbigt med skador och sjukdomar under inledningen av Allettan, men kan nu presentera en förstärkning på backsidan. Rutinerade Olof Lundberg, med sju säsonger i klubbens färger i ryggsäcken, återvänder från SK Lejon och är klar för spel resten av säsongen.

– Vi vet precis vad vi får av honom, det är en oerhört omtyckt person som är en bra hockeyspelare. En stor right-back, sådana vimlar det inte direkt av, säger Piteås sportchef Jonatan Glader.

28-åringen har under säsongen spelat 21 matcher med sin moderklubb SK Lejon i Skellefteå, men väljer nu alltså att återvända till Piteå.

– Vi har kommit överens med SK Lejon. Det är klart att ingen vill tappa en back som honom, men de är kompenserade, säger Glader.

– Det är sponsorer och fans som har samlat ihop nya medel som helt och hållet finansierar och gör att vi kan göra det här.

Lundberg är spelklar för Piteå redan till helgens hemmamatcher mot Vallentuna och Väsby.

Fler artiklar om Hockeyettan hittar ni här 


Annons

Annons